Названі авто, які зовсім не цікавлять викрадачів

В Україні триває бум на викрадання автомобілів. За минулий рік по всій території країни вкрали понад 10 тис. машин. Найбільше викрадають ВАЗи і Daewoo.


Експерти, вивчивши дані автостраховиків щодо викрадань, визначили марки машин, які найменше цікавлять автокрадіїв. Фахівці розділили число крадіжок на тисячу проданих примірників. Отримавши коефіцієнт, вони обрали ТОП-10 найбільш "непопулярних" автомобілів, передає Ukr.Media.

Лідерами стали Lada Vesta і Skoda Rapid. При цьому перший автомобіль може спуститися на друге місце, оскільки він з'явився на ринку нещодавно і ще не встиг сподобатися викрадачам.

Також в рейтингу опинилися Volkswagen Polo (2,6 викрадення на 1 тис продажів), УАЗ "Патріот" (2,8), Lada Largus (3,5), Chevrolet Niva (3,6), Skoda Octavia (4,5) , Lada Kalina (6,3), Nissan Qashqai (6,4) і Lada Granta (6,5).

"Найчастіше крадуть машини, щоб розібрати їх на запчастини. Реалізувати цілком викрадену машину – складне і, по суті, невигідне завдання. Деталі можна продати на кустарних СТО, а цілий автомобіль доведеться спочатку залишати в відстійнику, на зразок старого гаража або двору", – розповідає екс-ДАІшник.

Названі авто, які зовсім не цікавлять викрадачів Названі авто, які зовсім не цікавлять викрадачів Reviewed by Ivan on 10:58:00 Rating: 5