МИТТЄВА РЕАКЦІЯ!!! У Конгресі почався збір статей для імпічменту Трампа

Демократи-члени Палати представників незабаром зроблять офіційну спробу запустити процедуру імпічменту президента США Дональда Трампа


Демократ з Техасу і представник афроамериканського кокуса Ел Грін вже почав збір необхідних статей.

Поки у них мало шансів потрапити в Палати представників, контрольовану республіканцями, які згуртувалися за Трампом на тлі численних розслідувань зв’язків між Росією і членами оточення президента.

Але гамбіт Гріна підкреслює зростаючу тривогу багатьох демократів щодо Трампа. Конгресмен впевнений, що його дії активізують ліберальних законодавців.

Критики Гріна зосередилися на звільнення Трампом колишнього директора ФБР Джеймса Комі, який очолював розслідування участі адміністрації в справі про втручання Росії у вибори 2016 року. За даними ЗМІ, Трамп тиснув на Комі на початку цього року, щоб припинити розслідування проти екс-радника з питань нацбезпеки Майкла Флінна, який контактував з послом РФ.

«Факти прості і безперечні. Президент звільнив директора ФБР, тому що директор розслідував зв’язки між президентською виборчою кампанією та втручанням Росії у президентські вибори. Це перешкода правосуддю», – підкреслив Грін.

Поки неясно, коли Грін офіційно представить статті, які він зараз готує. Також неясно, чи будуть у нього які-небудь співавтори, хоча Грін не самотній у своїх закликах до імпічменту Трампа.

МИТТЄВА РЕАКЦІЯ!!! У Конгресі почався збір статей для імпічменту Трампа МИТТЄВА РЕАКЦІЯ!!! У Конгресі почався збір статей для імпічменту Трампа Reviewed by Ivan on 08:47:00 Rating: 5