Соцмережі шоковані страшною таємницею “супутника життя” Притули (ФОТО)

Ведучий “Євробачення 2017″ Володимир Остапчук опублікував на своїй сторінці в Instagram фотографію, де позує в обнімку з відомим шоуменом Сергієм Притулою

“Вибач, Олександре Скічко, але Сергій Притула сказав, що ти був лише помилкою”, – підписав фото Остапчук, звертаючись до свого колеги по цеху, разом з яким вів міжнародний пісенний конкурс.

Притула відреагував на фотографію у властивій йому манері.

“О Боже! Володенька! Я ж просив, я повинен був сам сказати, це дуже травмує Сашу”, – написав з гумором він. На що Остапчук відповів: “Вибач, але мене переповнюють почуття і я хочу говорити і кричати про них на весь світ!”.

Таке смішне листування героїв знімка повеселило користувачів, які теж не поскупилися на коментарі.

“До речі, це питання, якого з Саш не хотів травмувати Притула. Педана або Скічко. Яке підступність!”, “Що ви творите ?? Це ж … Це ж … Походу ви потрапили!”, “А Притулі б ось притулитися аби де “, – відзначилися соцмережі.

Як вважають оглядачі, фото може бути своєрідною реакцією на новину про те, що Олександр Скічко одружується на доньці мільярдера Леоніда Юрушева Єлизаветі.


Соцмережі шоковані страшною таємницею “супутника життя” Притули (ФОТО) Соцмережі шоковані страшною таємницею “супутника життя” Притули (ФОТО) Reviewed by Saha Garasimovich on 11:19:00 Rating: 5