У майбутньому жінки не будуть вагітніти - дітей клонуватимуть: Прогноз українського письменника (відео)

Найближчим часом функція народження у людини може зменшитися або взагалі перетворитися на рудимент, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.


"Ніхто не виключає того, що через 50 років дітей будуть клонувати, і нічого поганого в цьому не буде. Живородна функція людини може зменшитися. Я не оцінюю це. Я просто склав пазл і бачу, що це може бути, ймовірність існує. 5% або 25%, або 100% - ніхто не знає. Але це очевидно", — говорить письменник і президент Міжнародної корпорації "Гранд" Володимир Співаковський.

"Ми з вами повинні думати про те, щоб готувати молодь до того, чим займатися. Чому до цього не готувати з самого початку? А ви відкрийте підручник з біології. Там немає жодного слова про клонування, там немає ні слова про ГМО", — наголошує він.

Джерело
У майбутньому жінки не будуть вагітніти - дітей клонуватимуть: Прогноз українського письменника (відео) У майбутньому жінки не будуть вагітніти - дітей клонуватимуть: Прогноз українського письменника (відео) Reviewed by Ivan on 08:43:00 Rating: 5