ТЕРМІНОВО! Синоптики б’ють на сполох!!!! Цей ЖАХ трапиться найближчим часом. БУДЬТЕ ГОТОВІ! Попередьте УСІХ!

У Києві в найближчу годину та до кінця доби 7 червня за даними Українського гідрометцентру очікуються грози, місцями шквали 15-20 м / с. Про це повідомляє прес-служба КМДА, – передає Корупція Інфо


Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища нагадує основні правила поведінки в разі посилення вітру:
  • всі вікна будинків щільно закрити, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні;
  • якщо ви опинилися на вулиці, то триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев
  • в разі сильного вітру сховатися в найближчому будинку або природному укритті;
  • уникати знаходження поблизу великих дерев, особливо тополь, а також не паркувати поруч з ними автотранспорт.
  • при падінні дерев або гілок, а також при можливому травмуванні людей киян закликають негайно інформувати екстрені служби.


У четвер, 8 червня, синоптики прогнозують хмарну погоду, короткочасний дощ, грози, вітер південно-східний, 5-10 м / с. Днем також очікуються грози та шквали 15-20 м / с, температура вночі 16-18 °, вдень 22-24 °.

Сьогодні синоптики прогнозували ясну погоду зі спекою до +32, місцями з грозами та градом.

Крім того, киян попередили про екстремальну пожежонебезпеку в найближчі дні. Зокрема, жителів столиці закликали бути відповідальними, обережно поводитися з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

ТЕРМІНОВО! Синоптики б’ють на сполох!!!! Цей ЖАХ трапиться найближчим часом. БУДЬТЕ ГОТОВІ! Попередьте УСІХ! ТЕРМІНОВО! Синоптики б’ють на сполох!!!! Цей ЖАХ трапиться найближчим часом. БУДЬТЕ ГОТОВІ! Попередьте УСІХ! Reviewed by Ivan on 21:58:00 Rating: 5