Заживемо по-новому? Мінфін готує зміни до бюджету! Це суттєво вплине на субсидії! Ви маєте право знати!

За словами віце-прем’єр-міністра, 10 млрд потрібні для спокійного, нормального входження в опалювальний сезон.


На комунальні субсидії можуть виділити додатково 10 мільярдів Міністерство фінансів готує зміни до державного бюджету, які дозволять збільшити фінансування субсидій населенню для оплати житлово-комунальних послуг у 2017 році на 10 млрд грн.

Про це повідомив журналістам віце-прем’єр-міністр Павло Розенко після засідання уряду в середу. «Мінфін готує зміни до бюджету.

Там буде приблизно 10 млрд грн. Ця проблема тягнеться з минулого року – непогашення боргів. Я думаю, що 10 млрд грн розв’яжуть ситуацію нормально. Ці кошти потрібні для спокійного, нормального входження в опалювальний сезон», – сказав Розенко. За словами віце-прем’єра, ситуація є штатною і носить технічний характер, а затримки з розрахунками з теплокомуненерго буде усунуто після внесення необхідних змін до бюджету.

В бюджеті на 2017 рік передбачено 40 млрд грн на субсидії населенню для оплати послуг ЖКГ.

Раніше Розенко заявляв, що на субсидії в 2017 році може знадобитися близько 52 млрд грн. Столична енергопостачальна компанія «Київенерго» закликала уряд погасити перед компанією заборгованість за пільгами і субсидіями в обсязі понад 1 млрд грн для нормальної роботи теплопостачання столиці. У січні-квітні цього року заборгованість держави за пільгами і субсидіями перед «Київводоканалом» досягла 78 млн 413 тис. грн.


Заживемо по-новому? Мінфін готує зміни до бюджету! Це суттєво вплине на субсидії! Ви маєте право знати! Заживемо по-новому? Мінфін готує зміни до бюджету! Це суттєво вплине на субсидії! Ви маєте право знати! Reviewed by Saha Garasimovich on 14:19:00 Rating: 5