Чи хочуть українці візового режиму з Росією: неочікувані результати опитування

Більшість українців виступає проти запровадження візового режиму з Росією, натомість лише 18,9% однозначно підтримують таке імовірне рішення з боку української влади.


Про це свідчать результати соціологічного опитування, яке провів центр "Софія".

Так, 51,7% респондентів не підтримують намір щодо запровадження візового режиму з Росією.

Зауважимо, що з них 37,8% висловились однозначно проти такого імовірного рішення з боку української влади, а 13,9% проголосували за пункт "Скоріше не підтримую".

У той же час за візовий режим з країною-агресором висловились 30% українців, серед яких 18,9% однозначно підтримують, а 20,1% – скоріше підтримують таку ініціативу.

Крім того, ще 9,3% опитаних не зуміли відповісти на запитання.

Додамо, що опитуванням проводилося з 26 травня по 1 червня 2017 року у всіх областях України, окрім окупованих територій Донбасу та анексованого Криму.

Участь у дослідженні взяли 1217 осіб віком від 18 років. Метод опитування – індивідуальне інтерв'ю ("віч-на-віч") за місцем проживання респондента (на дому). Статистична похибка не перевищує 3%.

Чи хочуть українці візового режиму з Росією: неочікувані результати опитування Чи хочуть українці візового режиму з Росією: неочікувані результати опитування Reviewed by Ivan on 09:20:00 Rating: 5