Ви вже чули? Українці почали освоювати нові види ДОНОСІВ! Має знати КОЖЕН, щоб не стати жертвою!

Після заборони «ВКонтакте» і «Однокласники» в Україні з’явився новий вид скарг, – передає Корупція Інфо


Уважні городяни почали повідомляти правоохоронцям про людей, які сидять на заборонених сторінках. Один з таких викликів було зафіксовано в Дніпрі.

Там 5 червня пасажир маршрутки №105 повідомив поліції, що в салоні знаходиться чоловік, який в дану хвилину “знаходиться в мережі «ВКонтакте».

Пасажир також уточнив, що маршрутка рухається по центру в бік лівого берега.

Дану заяву в поліції охарактеризували як «інформаційного характеру» і, на щастя, вживати заходів не стали.

Користувачі соцмережі, в свою чергу, з гумором поставились до вчинку пасажира-ябеди: «Напевно, він сидить біля вікна, а заявник стоїть», «Це ж майбутній Космодемьянский», «Краще б порно дивився – не заклали б».

16 травня президент України Петро Порошенко підписав указ про нові санкції проти Росії, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж ВКонтакте і Однокласники. Однак заборона не обмежується лише соціальними мережами: сервіси пошукової система “Яндекс”, mail.ru, “Кинопоиск” і антивіруси Касперського і Dr.Web також опинилися під забороною.

Ви вже чули? Українці почали освоювати нові види ДОНОСІВ! Має знати КОЖЕН, щоб не стати жертвою! Ви вже чули? Українці почали освоювати нові види ДОНОСІВ! Має знати КОЖЕН, щоб не стати жертвою! Reviewed by Ivan on 14:15:00 Rating: 5