ПОРОШЕНКО ДОПОБАЧЕННЯ: ВІД СВЯТОСЛАВА ВАКАРЧУКА ПРИЙШЛИ ПРИГОЛОМШЕНІ НОВИНИ


Українського співака активно готують до політичних баталій на наступних виборах Президента України.

Лідера групи “Океан Ельзи” Святослава Вакарчука прискореними темпами готують до політичної кар’єри в Україні, – передає ІНФОРМАТОР.

Один з інсайдерів поділився планами Святослава на майбутнє і повідомив чому лідер “ОЕ” досить тривалий час відсутній в українському медіапросторі. Виявляється, він за допомогою американських консультантів активно готує власний політичний проект. При цьому, поки відбувається його навчання, Вакарчук намагається не потрапляти в інформаційне поле без потреби і намагається не прив’язувати себе до сучасних політичних сил. За словами джерел, співак працює над запуском політичного стартапу під робочою назвою “Європейський вибір”, а тому він не повинен асоціюватися у виборців із будь-яким теперішнім політиком і буде розкручуватися за абсолютно новими, мало відомими в Україні політичними технологіями.

Політичні консультанти над політичним перевтіленням Святослава Вакарчука почали працювати ще під час Майдану, і тоді ж почали поволі розкручувати його політичний імідж, але ще як аморфного і самостійного “правдоруба” без зрозумілої політичної платформи. Наразі ж він вже кілька місяців навчається у США в одному з престижних вишів за програмою для майбутнiх лiдерiв.

В Україні розкруткою лідера “ОЕ” зайнялася продюсер Олена Мозгова, яка вже багато років працює у шоубізі. У медіа-середовищі вона вже неодноразово висловлювала сподівання, що її протеже Святослав Вакарчук є “хорошим варіантом” для країни, і “в осяжному майбутньому він може стати президентом України. Йому не вистачає для цього деяких знань, ось він їх зараз і отримує”. Там він, до речі, навчається разом з Русланою, яку також планують просувати як політичний проект. Про це Мозгова розповіла у інтерв’ю Гордону.

ПОРОШЕНКО ДОПОБАЧЕННЯ: ВІД СВЯТОСЛАВА ВАКАРЧУКА ПРИЙШЛИ ПРИГОЛОМШЕНІ НОВИНИ ПОРОШЕНКО ДОПОБАЧЕННЯ: ВІД СВЯТОСЛАВА ВАКАРЧУКА ПРИЙШЛИ ПРИГОЛОМШЕНІ НОВИНИ Reviewed by Ivan on 12:07:00 Rating: 5