Як прибрати прищ за годину: народний експрес-метод

Прищ, що вискочив на видному місці — поширена неприємність. Підручні засоби — цукор, сода, масло — можуть допомогти впоратися з проблемою досить оперативно.


Прищ являє собою запалення сальних залоз, яке зовні проявляється у вигляді почервонілих горбків. Маленька неприємність здатна зірвати великі плани. Особливо, коли вона з’явилася перед відповідальним заходом. Проте дерматологи сходяться на думці, що небажано боротися з прищами за короткі терміни, тим більше не слід їх видавлювати.

Цукрово-содовий лосьйон і маска з вершкового масла

Рецепт цього чудодійного засобу неймовірно простий. Для його приготування знадобиться всього три інгредієнти:
— 1 склянку окропу;
— 1 ч. л. цукру;
— 1 ч. л. соди.

Всі інгредієнти потрібно помістити в одну ємність і ретельно помішувати до моменту, поки цукор і сода повністю не розчиняться в рідині. Лосьйон готовий. Наносити засіб на запалені ділянки шкіри потрібно за допомогою ватного диска або просто вати. Після цього потрібно вмиватися холодною водою з милом.

Друга частина процедури полягає в нанесенні вершкового масла на шкіру. Потрібно це, щоб усунути небажані почервоніння. Час процедури — 45-50 хвилин. Після чого знову слід вмиватися без застосування мила.

Знімаємо почервоніння левоміцетином

Зробити прищ менш помітним допоможе і процедура із застосуванням левоміцетину. Його без зусиль можна знайти в багатьох аптеках. Для приготування маски знадобиться подрібнити кілька таблеток левоміцітіну і перемішати їх з 1-2 ложками розтопленого вершкового масла.

Поки суміш буде остигати, потрібно залити щіпку сухих суцвіть ромашки або календули склянкою окропу. Над отриманим розчином потрібно розпарити обличчя, а потім нанести на нього раніше приготовлену суміш. Змивати маску не треба, вона вбереться сама через 30-40 хвилин

Маскування прища за допомогою косметичних засобів

Коли часу абсолютно немає, а почервоніння потрібно прибрати якомога швидше, слід вдатися до допомоги візажу. У цій справі варто слідувати чіткій послідовності дій.

Знежирте і очистіть шкіру за допомогою тоніка, гелю для вмивання або звичайного мила. Нанесіть нежирний крем (відмінно, якщо він буде мати протизапальну дію).

Накладіть тональний крем: він повинен бути на тон-два світліше кольору шкіри, такий краще приховує пошкодження і нерівності. Поставте в центрі прища точку маскувальним олівцем або консіллером, потім її розтушуйте.

Нанесіть пудру. Потрібно це, щоб прибрати з шкіри привертає увагу блиск.


Як прибрати прищ за годину: народний експрес-метод Як прибрати прищ за годину: народний експрес-метод Reviewed by Saha Garasimovich on 19:28:00 Rating: 5