Путін готує шість напрямів наступу на Україну

Росія одночасно відпрацьовує відразу шість основних напрямів військового наступу. Відтак, вона почне дії по периметру всього доступного для неї кордону України.


На думку військового експерта Валентина Бадрака, Путін спробує взяти Україну в кільце, тож цілком можливо, що він вдарить і з території Білорусі.

"Росія в разі нападу буде йти п'ятьма шляхами: з Ростова-на-Дону, з Воронежа, з північного напрямку на Чернігів, з Криму та з Придністров'я. Окрім того, ми передбачаємо можливість використання і території Білорусі. З одного боку, Україна нібито у "кільці", а з іншого — Путін не має резервів і ресурсів для ведення такої війни. Тому все залежить від нас. Якщо суспільство і армія демонструватимуть готовність до найгірших сценаріїв, Путін війну не почне. Тим більше, враховуючи арифметику наступів, йому буде потрібно передбачати загибель чи поранення від 30 до 50 тисяч росіян. А це вже загрожує внутрішнім колапсом", - повідомив експерт для видання "Главред".

Путін готує шість напрямів наступу на Україну Путін готує шість напрямів наступу на Україну Reviewed by Василь Іваночко on 19:32:00 Rating: 5