У Криму якась заворушка – Бочкала

На півночі окупованого Криму відключений Інтернет і закрито два з трьох пунктів пропуску. На думку журналіста Романа Бочкали, там дійсно почалася якась «заворушка».


Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі. Новину передає «Преса України».

«З приводу півночі Криму. Там дійсно якась заворушка. Інтернет відключений, два з трьох пунктів пропуску закриті. Працює тільки Чонгар і жахливо повільно. Середній час проходження адміністративної лінії - 12 годин», - зазначив журналіст.

За його словами, на півострові поширюються чутки, що причиною цього переполоху стали «татари» та «українські диверсанти». Зокрема, на півночі Криму уже шукають чотирьох осіб, які нібито щось накоїли у Армянську. Згідно з описом, це люди у військовій формі з шевронами та зброєю, орієнтовний вік – 35 років.

«Але диверсанти не діють в тилу противника у військовій формі. Хіба що це форма противника... У даному випадку - незрозуміло. Схоже сталася якась внутрішня історія», - вважає Бочкала.

Він припускає, що це можуть бути навчання, у ході яких відпрацьовується реакція на диверсію як на одну з найбільш ймовірних для окупантів загроз. На користь такої версії може свідчити активне переміщення російської військової техніки на півострові.

«Ватний народ в страху і, як я вже сказав, винить у всьому Україну. Загалом, ідеальна для російського агресора ситуація», - підсумував Бочкала.

Нагадаємо, українські та російські ЗМІ проаналізували доступну в мережі інформацію про події в Криму та встановили, що посилення контролю кордону материкової України і Криму російськими військовими, блокування руху на пунктах пропуску і польоти вертольотів пов'язані не з українською ДРГ, а з дезертирами з військової частини ЗС РФ. 

У мережі показали, яку потужну техніку РФ перекинула в Крим:

Джерело
У Криму якась заворушка – Бочкала У Криму якась заворушка – Бочкала Reviewed by Василь Іваночко on 12:44:00 Rating: 5