Користувачі Мережі висміяли перекидання Росією військ у Крим

Користувачі соціальних мереж висміяли новину про те, що Росія перекинула на полігони в окупований Крим та Кубань бригади ВДВ і морської піхоти.


Новину передає «Преса України».

У Міноборони РФ повідомили, що десантники з Волгоградської області здійснили 1200-кілометровий марш і прибули на кримський полігон  «Опук». Там вони приступили до інженерного обладнання, організації охорони та оборони нового району зосередження та підготовки до виконання навчально-бойових завдань. Бригада морської піхоти Каспійської флотилії також зробила багатокілометровий марш на полігон Раєвський в Краснодарському краї.

Така новина викликала хвилю коментарів у користувачів соцмережі: «Вздовж кордону України і Росії генштаб МО РФ завіз гарматне м'ясо в кількості 41,6 тис. клону. Чекають команду «На забій», «Добрива все пруть і пруть, не дарма Україна славиться чорноземом в 3 метри, багато тут закопали окупантів за всю історію», «В товарняках перевозять як рогату худобу», «Вже готова упаковка для руської м’ясні», «Замість туристів. Ну шо крисчани, багато заробили за сезон?», «Знову без дозволу України. Уявіть собі, що Україна завтра перекине спецназ в Бєлгород і Ростов», «Значить міст будувати не будуть, будуть будувати сухопутний коридор», «Масштабні навчання і закупівля військової техніки не виводять країну з економічної кризи, а лише глибше заганяють у неї».

Користувачі Мережі висміяли перекидання Росією військ у Крим Користувачі Мережі висміяли перекидання Росією військ у Крим Reviewed by Василь Іваночко on 23:58:00 Rating: 5