Турчинов відповів Путіну на заяву щодо тероризму

Секретар Ради Національної безпеки та оборони Олександр Турчинов відреагував на заяву президента РФ Володимира Путіна щодо розв’язання Україною терору проти Росії.


Новину повідомляє «Преса України».

Турчинов вважає, що такими заявами Путін готується до загострення ситуації в Україні та зрив угод, підписаних у Мінську. Секретар РНБО вважає історію з «українськими диверсантами» дешевою постановкою російських спецслужб.

«Щодо терору, про який згадав президент РФ, то тотальний терор, цинічне порушення прав людини і масові вбивства проводяться саме Росією на окупованій території Криму і Донбасу», - сказав Турчинов.

Також політик додав, що Автономна Республіка Крим залишається і буде територією України.

«Крим був, є і буде частиною території України, хоча і тимчасово окупованій російськими загарбниками», - підкреслив Турчинов.

Раніше президент Російської Федерації Володимир Путін відреагував на останні події в окупованому Криму. Зокрема він прокоментував нібито «атаку українських диверсантів» на окупований півострів.
Джерело
Турчинов відповів Путіну на заяву щодо тероризму Турчинов відповів Путіну на заяву щодо тероризму Reviewed by Василь Іваночко on 22:47:00 Rating: 5